Over mij

Hallo, welkom op de website van HFM administraties. Ik ben Dirk van den Heuvel (1984) en in 2015 gestart met een onafhankelijk, zeer laagdrempelig administratiekantoor met een persoonlijke benadering in Deurne: HFM administraties. Reeds verzorg ik voor een diverse groep ondernemers de administratie en voor particulieren de diverse belastingen.

Na verscheidene jaren als assistent accountant gewerkt te hebben voor een aantal regionale accountants- en administratiekantoren ben ik een kantoor voor mezelf begonnen.
Het ‘boekhouderschap’ is mij met de paplepel ingegoten, want mijn ouders Henk en Fria van den Heuvel hebben al meer dan 20 jaar een succesvol administratiekantoor in Deurne: Administratiekantoor Van den Heuvel – Van de Weijer.

HFM administraties is uw toegankelijke, deskundige, betrouwbare en betrokken partner voor al uw administratieve zaken. Van administratieve en fiscale dienstverlening tot praktijkgerichte advisering kan ik u van dienst zijn. Door een goede samenwerking met andere gespecialiseerde partners kan ik u het totaalplaatje aanbieden. U kunt zich dus volledig richten op de kernactiviteit(en) van uw onderneming!

Door vanuit huis te werken kan ik tegen een zéér gunstig tarief alle werkzaamheden voor u verrichten. Natuurlijk behoort ook een ‘all-in’ prijsafspraak tot de mogelijkheden. Waarom een prijsafspraak? Zo hebben beide partijen vooraf duidelijkheid over de kosten. Geen verrassingen achteraf.

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact op.